onsdag den 21. august 2013

Trunte tyksak ...

er nu blevet til den dejligste, smukkeste sveske og er i går draget til Columbia i 11 måneder. Sej er hun og hvor er de heldige i Columbia, at skulle have fornøjelsen af hendes væsen - håber de vil påskynde det og passe godt på hende og sende hende glad, tilfreds og med mange gode oplevelser tilbage.


Sissel er vores nabos datter og vi har kendt hende hele hendes liv - vi elsker alle dette skønne billede af hende og kommer altid til at grine lidt. Hun er i dag 17 år, meget slank, dejligt langt langt hår, smilende og altid klar med/til en krammer.

Vores 'god tur-gave' bestod af en hæklet key-hanger med Dala-heste på, en lille voksdugtaske til at opbevare hendes mobiltelefon, nøgler, penge o.a. når hun skal på stranden og til sidst en bog, som kan bruges som dagbog, til adresser på nye venner, sætte postkort og billeder ind i eller lige hvad hun har lyst til.

Bogen er beklædt med stof og hendes navn broderet på (altså ikke broderi som mine dygtige krea-veninder kan, men free style broderi a la Birgit, men følgende sting blev prøvet af: bagsting, bagsting med slyng, nedlagt syning, kædesting, franske knuder, kontursting, korssting og fladsyning - mon ikke øvelse gør mester!!).




3 kommentarer:

Merete sagde ...

sikke nogle fine ting du har fået fixet .. sikker på hun blev glad ,0)

Sissel sagde ...

Muchas gracias Birgit :-)
Et dejligt blogindlæg, og jeg er meget glad for gaverne - de er så flotte!
Pas godt på Danmark, knus!

Anonym sagde ...

Hej søde Birgit, fine ting , vild med "Sissel" knus Malene