søndag den 11. november 2012

Redesign så det basker ...

Har tilbragt stort set det meste af weekenden (fra lørdag kl. 11.00 til søndag kl. 16.00) hos min super-kreative svigerinde Mor'skaber og i selskab med 3 andre kreative quinder - der er blevet fremvist og beundret kreativteter, givet gode råd, inspireret, tacklet frustration og fortvivelse når et projekt drillede - kun afbrudt af få pauser med dejlig mad og drikke.

Her et billede af mine egne kreativiteter. Startede med at lave en klap-pung i cowboystof med bittesmå franske knuder (det tog rigtig laaang tid, selvom det burde være et hurtigt projekt), men tilfreds med resultatet.

Derefter pelsede jeg en genbrugstrøje (den var oprindelig lukket og med rullekrave og manchetter) - der mangler nogle store tryklåse, men også pænt tilfreds med denne. Lærte selv at lave kantbånd på en nem og fin måde.

Idag gik jeg i gang med at klippe en masse lapper af gamle cowboybukser (som var dømt til udsmidning), for derefter at sy dem sammen til et stykke stof igen (giver det virkelig mening ;-)) - dagen var desværre for kort og energien opbrugt, så projektet blev ikke færdigt. Men det skal ende ud i en nederdel med det sejeste grønne bærestykke i grønt fløjl (samme stof som nederst på ærmet af genbrugstrøjen) - det er fra en gammel Noa Noa tunika-agtig bluse - SÅ REDESIGN PÅ DEN FEDESTE MÅDE ...


Her kan weekendens samlede kreativiteter nydes - og flere stemningsbilleder ses på Mor'skaber.


Tak for en dejlig weekend til quinderne ;-) - endelig flere af dem!

1 kommentar:

Merete sagde ...

Ja mange af den slags - tak ;0)