torsdag den 21. februar 2013

Skønne, søde, smukke Laura ...

Fyldte 18 år i sidste uge, fik kørekort og holdt en dejlig fødselsdagsfest ;-)

Laura ønskede sig penge til en ny pung, så det fik hun selvfølgelig i en hjemmesyet pung. Af sin 'moster' fik hun en flagranke - måske det ikke lige var hvad hun ønskede sig, men hun beundrede den og så glad ud. Gaven i æsken vakte i hvertfald glæde - Sex and the City boksen.


lørdag den 16. februar 2013

Retur fra tøsetur ...

Pigerne (store- og lillesøster) og jeg har været i sommerhus i Skagen. FEDEST - der er hygget, lavet lektier, gået tur til Grenen og alene-gåtur for mig, max shoppetur og gode indkøb, daset, læst, set fjernsyn og hæklet. Her lidt stemningsbilleder fra dagene ...


Jeg elsker at gå rundt og kigge på huse - se lige denne lille hyggelige baggård, slet ikke til at stå for ...


Smukkere end smuk og dejligt fredeligt - en times tid her HELT alene = ren meditation.


Der vrimlede med søpindsvin på gåturen til Grenen, fandt heldigvis også en hulsten og en hjertesten (en sten som har hjerteform) - så det blev en vellykket gåtur!


Pigerne elsker heldigvis lige som jeg at gå i Genbrugsbutikker, her ses mine fund - 2 grønne duge, et rejseatlas (skal måske bruges til at lave en foldetaske af) og de fineste gule kurve, som jeg ikke ved hvad skal bruges til - men UDELUKKENDE købt fordi de er gule ;-)


Lidt kreativt blev det også til, men havde håbet på mere (ikke første gang at jeg er for ambitiøs). Udsigten er for stuevinduet - vandet anes i baggrunden og et stort skib til højre ...




søndag den 10. februar 2013

Alt-mulig-tasker ...

Vores kære nabo Hanne fylder 50 år idag - som hun vil fejre sammen med sin mand, med en tur til New Zealand.

Til rejsen har jeg syet to alt-mulig-tasker til hende - om de skal bruges som toilettaske til de store emballager som ikke kan være i toilettasken eller til snavset vasketøj eller på stranden til kamera, mobiltelefon og andet som ikke må blive vådt og få sand på sig, bestemmer hun heldigvis selv ;-)

Taskerne er syet i voksdug og monteret med velcrobånd, så man selv kan bestemme størrelsen.