mandag den 18. november 2013

Total loppeweekend ...

Endelig kom dagen hvor der var Stumpmarked i Herning, hele 4 haller med ting og sager.

NÆSTEN alle sager blev vendt af 'storesøster' og jeg - TOTAL hyggelig dag med masser af gode indkøb (ikke alle kan vises - det er jo snart hemmelighedernes tid ;-)).




Efter nogle timer måtte jeg tilbage til hal 1 efter den grønne madkasse (vi havde en efter samme princip da jeg var barn, husker strandture, hvor mor havde smurt lækre madder og så rullede hun ellers hylderne ud), MÅTTE eje den - super fin farve, skal vist bruges til manilla kort, neon dots og andet godt, vil givetvis se fin ud på min hvide reol.

Vasen er også mit køb - den ejes nu i tre størrelser.

Søpapegøjen er til en af 'storesøsters' venner - som var helt oppe at ringe over den (vi er jo heldigvis forskellige, ikke ...) - resten er julegaver, super fin firkantet taske!!

Søndag var jeg på loppebesøg hos Gurli i skoven - er altid nødt til at kigge derud. Der er simpelthen så fint derude og lutter af gode sager, måtte have et lille fad af Fattigmands blå blomst med hjem. Glæder mig allerede til næste weekend, hvor Gurli også holder julemarked.

søndag den 10. november 2013

Årets traditionelle krea-weekend ...

6 krea-tøser samlet i en weekend - max. hygge, godt humør, masser af grej og supergode ideer ...

Lidt stemningsbilleder - kan ikke afsløre detaljer om hvad og hvem der har lavet hvad, da der også blev lavet hemmeligheder ;-)


3 'mand' i om ét projekt ...



Frække stofsammensætninger ...



Masser og jeg mener MASSER af garn ...


Nogen blev klar til julemarked om 14. dage ...


Lidt af weekendens kreationer ... - habitsæt syet om til en flot kjole, en førstehjælpstaske, en pose til strikketøjet, en kjole med guldsmedetryk på ryggen, en tunesisk hæklet pude, tasker i flere afskygninger med stoffer, som har en historie ...

En super dejlig weekend - god inspiration - tak til alle for dejligt selskab og det gode mad!



søndag den 3. november 2013

Kaldenderpakkegaver ...

så er første portion sendt afsted (de skal langt, langt væk fra Danmark, så derfor i god tid).

Nu mangler der kun 60 stk. ;-) - er tyvstartet, kan slet ikke lade være, synes det er meget hyggeligt (heldigvis skal de 2 x 24 gaver være ens).


Indholdet kan af gode grunde ikke røbes endnu, først meget tæt på jul, da sidste gave skal åbnes den 20. december.