søndag den 25. august 2013

GRØN weekend ...

og desværre al for kort!

Lørdag skulle der laves fødselsdagsgave, kort og pakkes gaver ind - storesøster har 25 års fødselsdag i morgen. Lørdag aften holdt hun fødselsdag sammen med morfar (de har fødselsdag med 5 dages mellemrum og har de sidste par holdt fødselsdag sammen, dejligt - specielt når morfar inviterer hele familien på café - hyggelig aften med alle vores piger og drenge).

Men før jeg kunne komme i gang med gaver og kort, skulle jeg lige til boghandleren og hente morfars gave - på vejen kom jeg forbi et lille bitte beskedent loppemarked ... og ja, med hjem kom den grønne hyacintvase, som jo passer perfekt til den brune som jeg har fået af min mor for et stykke tid siden.

GRØN ...


Gaverne til storesøster - en grøn hæklet keyhanger, den grønne pakke med hjertet indeholder øretelefoner, den grønne pakke med orange prik - var et fødselsdagskit, fordi hun lige pt. bor i en kuffert, så der var fødselsdagsservietter, -lys, -flag og sugerør, så hun kan holde fødselsdagsgilde for pigerne i morgen (selvfølgelig fra mor!) - ja, kortet ikke specielt kreativt - men med kanel i små poser, kanelgifler og kanelstænger (25 år og ugift = kanel)!


GRØNNERE ...

Dagen i dag har været en udedag - for første gang i 2 mdr. 10 km i løbesko og dernæst 5 timer på motorcykel ude i det grønne. Vi kørte til Juelsminde, Snaptun og en masse småveje omkring Horsens - helt fantastisk natur.

Bikermanden her ved stranden ved Juelsminde, man kunne se helt til Endelave, Æbleø og Fyn - vildt ikke ;-)


GRØNNEST ...

onsdag den 21. august 2013

Trunte tyksak ...

er nu blevet til den dejligste, smukkeste sveske og er i går draget til Columbia i 11 måneder. Sej er hun og hvor er de heldige i Columbia, at skulle have fornøjelsen af hendes væsen - håber de vil påskynde det og passe godt på hende og sende hende glad, tilfreds og med mange gode oplevelser tilbage.


Sissel er vores nabos datter og vi har kendt hende hele hendes liv - vi elsker alle dette skønne billede af hende og kommer altid til at grine lidt. Hun er i dag 17 år, meget slank, dejligt langt langt hår, smilende og altid klar med/til en krammer.

Vores 'god tur-gave' bestod af en hæklet key-hanger med Dala-heste på, en lille voksdugtaske til at opbevare hendes mobiltelefon, nøgler, penge o.a. når hun skal på stranden og til sidst en bog, som kan bruges som dagbog, til adresser på nye venner, sætte postkort og billeder ind i eller lige hvad hun har lyst til.

Bogen er beklædt med stof og hendes navn broderet på (altså ikke broderi som mine dygtige krea-veninder kan, men free style broderi a la Birgit, men følgende sting blev prøvet af: bagsting, bagsting med slyng, nedlagt syning, kædesting, franske knuder, kontursting, korssting og fladsyning - mon ikke øvelse gør mester!!).




søndag den 4. august 2013

Hr. og fru BMW ...

kunne jo ikke stå tilbage for min mand eller var det bare fordi det var muligt ... - jeg er i hvert fald blevet den heldige ejer af en ny motorcykel!

Fik 15 min. til en prøvetur og en beslutning - ikke nemt for sådan en som mig.


Hjembragt fra Tyskland på trailer - en LAAAANG tur - men en god dag (der kan strikkes mange omgange på strikketøjet på sådan en tur, mere herom senere).


Gammel motorcykel (rød) - skal måske sælges og måske ikke - ny motorcykel (lysegrå).


torsdag den 1. august 2013

A nice cup of tea ...

eller i hvert fald en halv kop.

En forsinket fødselsdagsgave som har været værd at vente på. Jeg er vild med dette Daisy-stel og havde ønsket mig en tekop - jeg ved, at giveren virkelig har lagt sig i selen og gjort sin bedste indsats - tekopperne er åbenbart svære at finde, så derfor blev det denne skønne kaffekop. Fordelen er jo så, at man måske ikke behøver at komme op løbet af natten pga. for stort væskeindtag ;-)

Jeg tænker jo så allerede at en salatskål og kunne være 'rar-at-have' - så måske jagten sættes ind her!